Helle Kjær

Indehaver, kosmetolog og massør

 

Jeg er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og massør og har tidligere i min karriere arbejdet for Estée Lauder og Clinique. Fra 2009 har jeg arbejdet hos Helle Thorup Spa, hvor jeg især specialiserede mig i kombination af krops- og ansigtsbehandlinger, inden jeg fik muligheden for at skabe mit eget univers som partner og senere medejer, hos DollFace i foråret 2014. Efter moden overvejelse har jeg så nu besluttet at blive min helt egen og startede derfor op i regi af Helle Kjær Wellness i nogle skønne lokaler, beliggende i Skindergade i Indre Købehavn.

Jeg nyder mit nærvær med den enkelte kunde og at kunne skabe et univers /rum med ro og forkælelse, tilpasset hver enkelt kundes behov og ønsker, med en unik og meget personlig behandling.
Jeg elsker, når tingene går op i en højere enhed og derfor synes jeg, at jeg så heldig at have verdens bedste job. For mig er det at være kosmetolog at behandle både det indre og ydre og at give kunden lov til at lukke alt andet ude og alene fokusere på den valgte behandling, der altid er tilpasset den enkelte efter behov.