Biologique Recherche

Passion i mere end 40 år

 

Nu har du endelig muligheden for at opleve den helt særlige og resultatskabende oplevelse med det franske luksus skin care mærke Biologique Recherche. Biologique Recherche har eksisteret i mere end 40 år og er grundlagt af Yvan, Josette og Phillip Allouche, der er henholdsvis biolog, fysioterapeut og læge. I dag er Biologique Recherche kendt for sin forbløffende høje effektivitet og deres unikke tilgang til skønhedspleje med brug af rene, koncentrerede råvarer, der indgår i specielt designede innovative, omhyggelige og resultatskabende behandlinger. En høj koncentration (over 20% i de fleste produkter) af botaniske, maritime og biologiske ekstrakter gør produkterne utrolige effektive og produkterne er 100% parfumefri og naturligvis uden tilsatte parabener. Biologique Recherche’s produktserier er desuden altid fremstillet koldpresset for at sikre den bedst mulige bevarelse af alle de aktive ingredienser og strukturer, der sikrer den højst opnåelige effektivitet af behandlingerne.

Skin Instant Lab

En hjørnesten i Biologigue Recherche metodik er den specialudviklede hudanalyse og diagnose system kendt som “Skin Instant Lab”, der i tillæg til at monitorere ændringer i huden over tid, også anvendes til anbefaling af specifikke produkter og behandlinger. Hvert behandlingsforløb starter derfor med en analyse af din hud, både visuelt og ved hjælp af den avancerede “Skin Instant Lab” (tilkøbsydelse). Dernæst behandles din hud efter den faktiske hudtilstand – der ofte vil være forskelligt på kinder, næse, hage og øjne. Og med udgangspunkt i analysen vil du ligeledes blive vejledt og rådgivet omkring, hvordan du bedst muligt balancerer din hud hjemme for optimalt udbytte af din behandling.

Alle behandlinger bliver udført med kølende kompres for at øge effektiviteten af de koldpressede ingredienser og Biologique Recherche bruger en helt særlig opløftende og muskelstimulerende massageteknik, der er helt anderledes fra andre kendte serier. Tankegangen bag dette er, at huden kan sammenlignes med et hus, hvor et dårligt tag kan ødelægge et godt hus. Dette gælder også din hud, så behandlingerne tager udgangspunkt i den individuelle hudanalyse, så behandlingen kan designes således, at de helt rigtige aktive kosmetiske ingredienser anvendes i den individualiserede behandling.

Alle produkter er produceret i Biologique Recherche eget laboratorie i Frankrig for at sikre den unikke kvalitet. Du har ikke kun én hud, da din hud løbende ændrer sig fra tidlig morgen til du går i seng om aftenen, og da hudtilstanden desuden er meget sæsonpræget, vil du derfor opleve, at behandlingerne vil variere fra gang til gang, da de altid er helt unikke og skræddersyet til præcis din nuværende hudtilstand.

Skin Instant Lab hudanalyse kr. 350,-

Biologique Recherche ansigtsbehandling på
60 min kr. 995,- 
Biologique Recherche ansigtsbehandling
90 min kr. 1495,- 
Biologique Recherche ansigtsbehandling
120 min kr. 1795,- 

 

Book tid

Kongelig for en dag

 

Når du virkelig vil føle dig som en kongelig for en dag, skal du vælge denne avancerede luksus treat. Du starter med en afslappende rygmassage med den varme Tumalinsten. Derefter klassisk ansigtsbehandling. Afrens af ansigt og decolté, analyse, brynene formes, dejlig ansigtsmassage med damp, frugtsyre, kort dybderens, maske tilpasset din hudtype og hovedbundsmassage mens masken gør sin virkning. Denne vidunderlige behandling afsluttes med serum, øjen- og dagcreme. Du vil føle dig super forkælet og helt royal ovenpå denne fantastiske behandling.

 

1 time 45 min behandling  kr. 1.395,- 

 

Book tid

Oxygen og Diamant Peeling

 

For at huden kan optage fugt og næring optimalt skal du vælge en kombination af diamant peeling og oxygenbehandling, som er den ultimative kombination for sund og naturlig hud. Dette er behandlingen for den travle kvinde eller mand, der vil se resultater på kort tid.

Diamant Peeling udføres maskinelt med et lille diamantslibehoved – en såkaldt Diamant Tip – og behandlingen er yderst skånsom og behagelig. Peelingen fjerner nænsomt tørre og døde hudceller, der gør huden livløs og grå. Din hud bliver blødere, glødende og friskere og fremstår mere glat og med renere porer og synligt færre rynker og linjer. Med Diamant Peeling kan vi mindske linier, forbedre hudens tone, afhjælpe uren hud, reducere pigmentpletter, forøge blodgennemstrømningen samt ikke mindst stimulere og forøge dannelsen af kollagen, som er din huds naturlige hjælpestof til en ny og fastere struktur.

Vi anbefaler ligeledes denne behandling ved f.eks. solskader, ar efter acne, pigmentforandringer og mørke rander under øjnene. Ovenpå Diamant Peelingen får du med Oxygen den ultimative forkælelse af din hud. Vi anvender noget så simpelt som ilt kombineret med en fantastisk aktiv fugtgivende serum, der giver dit ansigt en helt ny glød – alt sammen udelukkende baseret på naturlige ingredienser.

Ansigtscellerne tilføres ilt ved brug af airbrush og den opfriskende og livgivende serum presses grundigt og effektivt ind i huden, så selv de dybere liggende hudlag bliver fugtmættet. Resultatet er en helt ny glød, hvor også smårynker og linjer er reduceret markant – og synligt allerede efter 1 enkelt behandling. Dit ansigt bliver mere spændstigt og får et tydeligt ekstra lift.

For at opnå det optimale resultat, anbefales et kurforløb med 4 behandlinger fordelt over 4 uger.

 

1 times behandling kr. 795,- 

Kurforløb med 4 behandlinger kr. 2.775,- 

 

Book tid

Ling Signature Facial

 

Den fantastiske ansigtsbehandling alle sværger til.

Lings hemmelighed til en smuk hud er helt enkel: Grundstenen er mild afrensning og fugt. Fugt er som vand for huden, og huden har brug for vand for at kunne leve.

Behandling består af afrens, hudanalyse, ansigtsmassage, 3-trins peeling, afrens med varme kompres, dybderens, Rescue Skin Peel, der fjerner det sidste snavs fra porrerne efter dybderensen. Dette efterfølges af Herbal Clay Clarifying Mask, der desinficerer og lukker porrerne igen, instant glow med varme sten til indslusning af serum efterfulgt af Ginseng Therapy Moisture maske, der øjeblikkelig genopfrisker huden og lindrer inflammation.

En serie baseret udelukkende på naturlige ingredienser, uden parabener og parfume.

1 time 30 min behandling  kr. 975,- 

 

Book tid