Biologique Recherche

Passion i mere end 40 år

 

Nu har du endelig muligheden for at opleve den helt særlige og resultatskabende oplevelse med det franske luksus skin care mærke Biologique Recherche. Biologique Recherche har eksisteret i mere end 40 år og er grundlagt af Yvan, Josette og Phillip Allouche, der er henholdsvis biolog, fysioterapeut og læge. I dag er Biologique Recherche kendt for sin forbløffende høje effektivitet og deres unikke tilgang til skønhedspleje med brug af rene, koncentrerede råvarer, der indgår i specielt designede innovative, omhyggelige og resultatskabende behandlinger. En høj koncentration (over 20% i de fleste produkter) af botaniske, maritime og biologiske ekstrakter gør produkterne utrolige effektive og produkterne er 100% parfumefri og naturligvis uden tilsatte parabener. Biologique Recherche’s produktserier er desuden altid fremstillet koldpresset for at sikre den bedst mulige bevarelse af alle de aktive ingredienser og strukturer, der sikrer den højst opnåelige effektivitet af behandlingerne.

Skin Instant Lab

En hjørnesten i Biologigue Recherche metodik er den specialudviklede hudanalyse og diagnose system kendt som “Skin Instant Lab”, der i tillæg til at monitorere ændringer i huden over tid, også anvendes til anbefaling af specifikke produkter og behandlinger. Hvert behandlingsforløb starter derfor med en analyse af din hud, både visuelt og ved hjælp af den avancerede “Skin Instant Lab” (tilkøbsydelse). Dernæst behandles din hud efter den faktiske hudtilstand – der ofte vil være forskelligt på kinder, næse, hage og øjne. Og med udgangspunkt i analysen vil du ligeledes blive vejledt og rådgivet omkring, hvordan du bedst muligt balancerer din hud hjemme for optimalt udbytte af din behandling.

Alle behandlinger bliver udført med kølende kompres for at øge effektiviteten af de koldpressede ingredienser og Biologique Recherche bruger en helt særlig opløftende og muskelstimulerende massageteknik, der er helt anderledes fra andre kendte serier. Tankegangen bag dette er, at huden kan sammenlignes med et hus, hvor et dårligt tag kan ødelægge et godt hus. Dette gælder også din hud, så behandlingerne tager udgangspunkt i den individuelle hudanalyse, så behandlingen kan designes således, at de helt rigtige aktive kosmetiske ingredienser anvendes i den individualiserede behandling.

Alle produkter er produceret i Biologique Recherche eget laboratorie i Frankrig for at sikre den unikke kvalitet. Du har ikke kun én hud, da din hud løbende ændrer sig fra tidlig morgen til du går i seng om aftenen, og da hudtilstanden desuden er meget sæsonpræget, vil du derfor opleve, at behandlingerne vil variere fra gang til gang, da de altid er helt unikke og skræddersyet til præcis din nuværende hudtilstand.

Skin Instant Lab hudanalyse kr. 350,-

Biologique Recherche ansigtsbehandling på
60 min kr. 995,- 
Biologique Recherche ansigtsbehandling
90 min kr. 1495,- 
Biologique Recherche ansigtsbehandling
120 min kr. 1795,- 

 

Book tid

pHformula

U.L.T.I.M.A.T.E. Boost

 

Den ultimative treatment med fokus på målrettet behandling af specifik problematik (såsom linjer, rynker, acne, farveforskelle eller manglende glød og tørhed), men også velvære til dig, der trænger til at slappe af.

U.L.T.I.M.A.T.E. Boost er en komplet behandling med afrensning, intensiv peeling med vitamin A, salicylsyre, PHA og AHA, let dybderens, massage af ansigt og hovedbund og til sidst et ordentligt skud vitamin A og C og selvfølgelig hyaluronsyre. Behandlingen er ideel til huden, der har mistet sin glød og udstråling, eller hvor rynkerne er blevet flere og dybere. Og U.L.T.I.M.A.T.E. Boost er også super velegnet til acne behandling, hvor du hurtigt vil bade mærke og se resultater.

Med en hel unik kombination og koncentration af vitaminer, hyaluronsyre, alpha- og polyhydroxysyrer, peptider og salicylsyre bruger jeg pHformula målrettet og resultatorienteret. Resurfacing, som er den nye generation af peeling/syre, som arbejder indefra og ud. Det betyder, at vi reparerer og genskaber dine celler, giver nyt liv til huden og får din hud i balance.

Behandlingerne kan sammensættes individuelt fra gang til gang for at give din hud præcis det, den har behov for – lige nu og også på længere sigt. Så det eneste du skal, er at beslutte dig for, hvor lang en behandling du ønsker, med evt. ekstra tillægsbehandling såsom dybderens, massage eller en super kur til halsen, så vil jeg sammensætte din personlige behandling – 100% udfra dine behov og ønsker.

30 minutters behandling kr. 499,-

60 minutters behandling kr. 795,- 

1 time og 30 minutters behandling kr. 875,- 

Book tid

2016-face

Kongelig for en dag

 

Når du virkelig vil føle dig som en kongelig for en dag, skal du vælge denne avancerede luksus treat.

Du starter med en afslappende rygmassage med den varme Tumalinsten. Derefter klassisk ansigtsbehandling. Afrens af ansigt og decolté, analyse, brynene formes, dejlig ansigtsmassage med damp, frugtsyre, kort dybderens, retning af bryn, maske tilpasset din hudtype og hovedbundsmassage mens masken gør sin virkning. Denne vidunderlige behandling afsluttes med serum, øjen- og dagcreme. Du vil føle dig super forkælet og helt royal ovenpå denne fantastiske behandling.

 

1 time 45 min behandling  kr. 1.395,- 

Book tid

Get the Glow

 

Her får du virkelig wow effekten med det samme.

Afrens, skøn massage, instant glow med Turmalinsten med intens brug af flere af Lings populære serums. Afsluttende med hovedbundsmassage. For den travle kvinde/mand som vil se resultat på kort tid.

 

45 minutters behandling kr. 495,- 

Book tid

Ling Signature Facial

 

Den fantastiske ansigtsbehandling alle sværger til.

Lings hemmelighed til en smuk hud er helt enkel: Grundstenen er mild afrensning og fugt. Fugt er som vand for huden, og huden har brug for vand for at kunne leve.

Behandling består af afrens, hudanalyse, ansigtsmassage, 3-trins peeling, afrens med varme kompres, dybderens, Rescue Skin Peel, der fjerner det sidste snavs fra porrerne efter dybderensen. Dette efterfølges af Herbal Clay Clarifying Mask, der desinficerer og lukker porrerne igen, instant glow med varme sten til indslusning af serum efterfulgt af Ginseng Therapy Moisture maske, der øjeblikkelig genopfrisker huden og lindrer inflammation.

En serie baseret udelukkende på naturlige ingredienser, uden parabener og parfume.

1 time 30 min behandling  kr. 975,- 

Book tid

Clean Up

 

Når du går efter at få renset i dybden, er Clean Up det helt rigtige valg.

Behandlingen renser porerne i dybden og forbedrer samtidig hudens glød. Du får rens, analyse, let massage med damp, frugtsyre dybderens, beroligende maske tilpasset din hud. Hele behandlingen afsluttes med koldstens massage for at lukke porerne.

 

1 times behandling kr. 550,- 

Book tid

Oxygen og Diamant Behandlinger

 

Oxygen og Diamant Peeling

For at huden kan optage fugt og næring optimalt skal du vælge en kombination af diamant peeling og oxygenbehandling, som er den ultimative kombination for sund og naturlig hud. Dette er behandlingen for den travle kvinde eller mand, der vil se resultater på kort tid.

Diamant Peeling udføres maskinelt med et lille diamantslibehoved – en såkaldt Diamant Tip – og behandlingen er yderst skånsom og behagelig. Peelingen fjerner nænsomt tørre og døde hudceller, der gør huden livløs og grå. Din hud bliver blødere, glødende og friskere og fremstår mere glat og med renere porer og synligt færre rynker og linjer. Med Diamant Peeling kan vi mindske linier, forbedre hudens tone, afhjælpe uren hud, reducere pigmentpletter, forøge blodgennemstrømningen samt ikke mindst stimulere og forøge dannelsen af kollagen, som er din huds naturlige hjælpestof til en ny og fastere struktur.

Vi anbefaler ligeledes denne behandling ved f.eks. solskader, ar efter acne, pigmentforandringer og mørke rander under øjnene. Ovenpå Diamant Peelingen får du med Oxygen den ultimative forkælelse af din hud. Vi anvender noget så simpelt som ilt kombineret med en fantastisk aktiv fugtgivende serum, der giver dit ansigt en helt ny glød – alt sammen udelukkende baseret på naturlige ingredienser. Ansigtscellerne tilføres ilt ved brug af airbrush.

For at opnå det optimale resultat, anbefales et kurforløb med 4 behandlinger fordelt over 4 uger.

 

1 times behandling kr. 750,-

Kurforløb med 4 behandlinger kr. 2.750,-

 

Book tid

 

Oxygenbehandling

Ilt er livgivende – så ønsker du nyt liv til dit ansigt, skal du prøve en Oxygenbehandling.

Vi anvender noget så simpelt som ilt kombineret med en fantastisk aktiv fugtgivende serum, der giver dit ansigt en helt ny glød – alt sammen udelukkende baseret på naturlige ingredienser. Ansigtscellerne tilføres ilt ved brug af airbrush og den opfriskende og livgivende serum masseres grundigt og effektivt ind i huden, så selv de dybere liggende hudlag bliver fugtmættet. Resultatet er en helt ny glød, hvor også smårynker og linjer er reduceret markant – og synligt allerede efter 1 enkelt behandling.

Dit ansigt bliver mere spændstigt og får et tydeligt ekstra lift. For at opnå det optimale resultat anbefaler vi en kur bestående af 4 behandlinger fordelt over 4 uger – og som bonus vil du få den 5. behandling gratis. Oxygenbehandlinger kan med fordel kombineres med andre af vores ansigtsbehandlinger.

 

30 minutters behandling kr. 450,-

Kur af 3 behandlinger kr. 1100,- 

 

Book tid

 

Diamantbehandling

Diamant Peeling udføres maskinelt med et lille diamantslibehoved – en såkaldt Diamant Tip – og behandlingen er yderst skånsom og behagelig og udføres med ægte diamanter.

Peelingen fjerner nænsomt tørre og døde hudceller, der gør huden livløs og grå. Din hud bliver blødere, glødende og friskere at se på, fremstår mere glat og med renere porer og synligt færre rynker og linjer.

Med Diamant Peeling kan vi mindske linjer, forbedre hudens tone, afhjælpe uren hud, reducere pigmentpletter, forøge blodgennemstrømningen samt ikke mindst stimulere og forøge dannelsen af kollagen, som er din huds naturlige hjælpestof til en ny og fastere struktur. Vi anbefaler ligeledes denne behandling ved solskader, ar efter acne, pigmentforandringer og mørke rander under øjnene.

For at opnå det optimale resultat anbefaler vi en kur bestående af 4 behandlinger fordelt over 4 uger

 

45 minutters behandling kr. 450,- 

Kur af 3 behandlinger kr. 1100,- 

 

Book tid

Kickstart din hud

 

Den bedste måde at komme grå og vintertræt hud til livs er ved hjælp af en ansigtsbehandling. En behandling er en god investering efter vinteren, og vil bevirke at alt, hvad du efterfølgende plejer og beskytter huden med vil virke bedre. Foråret er også en rigtig god tid at få et hudtjek og skifte vinterplejen ud med forårsplejen.

Vil du have vitalitet og glød? Så prøv denne ansigtsbehandling som du både kan se og mærke en betydelig forskel allerede lige efter behandlingen.

Prøv den også dagen før et evt større arrangement eller en bytur, hvor makeuppen gerne må sidde ekstra pænt og ekstra længe.
Kan kun sige prøv det….

Du får…

  • Exfo cleanse
  • Dermabrasion cream, som er en let hudslibning af huden
  • T.D.S firming frugsyre, som virker genopbyggende, stimulerer kollagen og elastin samt virker opstrammende.
  • Skøn massage
  • Afsluttende creme og U.V protect SPF 30+ evt C.C creme med farve
  • Koldsten

 

60 minutters behandling kr. 495,- 

 

Book tid